Familiebedrijf sinds 1893 Koffie Thee Apparatuur Service Horeca Werk Thuis
Waar ben je naar op zoek?
08-10-2020

Nieuw: de vernieuwde Lattiz

Lattiz, de oplossing voor perfect melkschuim, heeft een vernieuwde machine. De nieuwe Lattiz machine is nog robuuster, gemakkelijker en slimmer. Hiermee zet FrieslandCampina een volgende stap in de evolutie van perfect melkschuim met één druk op de knop.

Slimme melkschuimoplossing

Melkkoffies zoals cappuccino en latte macchiato zijn enorm populair in de horeca, maar het maken van goed melkschuim kan een uitdaging zijn. Daarom heeft Friesland Campina in 2015 Lattiz geïntroduceerd, een melkschuimmachine met speciaal melkproduct die het perfecte melkschuim produceert met één druk op de knop.

De vernieuwde Lattiz

Lattiz Barista

Om nog beter in te spelen op de trends en behoeften in de markt, heeft FrieslandCampina de nieuwe Lattiz machine ontwikkeld. Het concept blijft hetzelfde: serveer kwaliteit, bespaar tijd en verkoop meer. Met de nieuwe machine is dit echter nog gemakkelijker. De nieuwe Lattiz heeft een modern touchscreen, dat aangepast kan worden naar jouw wensen. Het scherm is namelijk volledig te personaliseren. Daarnaast is de machine slimmer, robuuster en gebruiksvriendelijker. Ook is elke machine verbonden met 4G, waardoor er op afstand service-activiteiten of updates gedaan kunnen worden.

Goed voor ondernemer, klant en milieu

 De werkwijze van de machine is verder gelijk gebleven. Met Lattiz heeft de ondernemer maar één 4 liter pak nodig voor ca. 140 cappuccino’s. Daarnaast is er geen schoonmaak nodig, hoeven de Lattiz-verpakkingen niet gekoeld te worden en is er geen melk verspilling. De Lattiz machine is dus niet alleen goed voor de ondernemer en de klant, maar ook voor het milieu. Door efficiënt opschuimen verminder je je CO2-voetafdruk namelijk met 20% vergeleken met alternatieve opschuimmethoden.

Business op duurzame manier

Met Lattiz boost je, je business op een duurzame manier. Iedereen kan met Lattiz melkkoffies van hoge kwaliteit serveren, kop na kop. Daarnaast bespaart Lattiz kostbare tijd en helpt het de ondernemer uiteindelijk om meer koffie te verkopen.

Laatste nieuws &
recepten